Tarife

Rate this post

 

 

Detectiv particular Bucuresti

Detectiv particular Romania

 

Detectiv particular Bucuresti

PRET NEGOCIABIL / ORA /ECHIPAJ DETECTIVI

Tarilele detectivilor particulari difera in functie de felul serviciilor de investigatie , filaj sau supraveghere , in functie de tehnica , complexitate si timpul pe care il necesita cazul dumneavoastra.

 

Agentia de detectivi particulari este construita pe principiul profesionalismului si calitatii, dobandite de-a lungul carierei membrilor acesteia, asadar fiecare caz reprezinta o noua provocare.

Cu o vasta experienta in domeniu, agentia noastra a rezolvat multe cazuri similare cu al dvs. Intelegem problemele dvs si va putem ajuta. Fiecare caz in parte este abordat cu maxima confidentialitate si clientii nostri sunt intotdeauna tratati cu respect si intelegere. Puteti apela cu incredere la serviciile noastre. De ce sa nu ne sunati astazi pentru o consultanta gratuita? Cateodata un sfat poate ajuta atunci cand el devine solutia problemei.

Agentia efectueaza activitatile de studiere amanuntita si de cercetare, efectuate in cazul investigatiilor folosind mijloace, metode si procedee adecvate de lucru, in scopul realizarii sarcinii investigatiei ,iar, in functie de caz, masurile specifice de acoperire care sa asigure protectia investigatiei.